Vanilla 1.1.10 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Autor cytatu: Kaszubno to lepiej trzeba było kupić VSR i Lifczik i czeczenia jak sie patrzy :), a tak pozatym jak do airsoftu i fundusze cię ograniczają i nawet stylizacja na tylko rosyjskim sprzęcie jest za droga to kup jakąś chińską kamizelke a mundur zostaw taki jaki masz wkońcu to tylko asg prawda? Można mieć G36 Wz.93 i cirasa i też się bawić albo zbieraj fundusze i kup wreszcie tą wymarzoną.
Autor cytatu: unsWiem, że są zamówienia ale ceny póki co dla mnie zaporowe :) Jest sens coś z miwo poskładać ? szelki, pas i parę ładownic ?
takwz88 to popularna afganka w kolorze khaki tak?
http://www.google.pl/search?sourceid=navclient&hl=pl&ie=UTF-8&rlz=1T4GPMD_plPL301PL302&q=rd-54rd-54 nie wiem jak wygląda
zdarzały się AK74 ale rzadko.co do broni to wdw czy spetznas nosili tylko aks? ak74 ze stała kolbą drewniana już nie?
Autor cytatu: kapalekmożece mi pomóc w stylizacji na żołnierza wdw lata 80 nie koniecznie afgan. od czego zacząc i gdzie szukać bo np na allegro to głównie współczensa rosja czyli flora itp
Autor cytatu: kapalekrozumiem, że wz88 to popularna afganka w kolorze khaki tak?
Autor cytatu: grigorijtak