Vanilla 1.1.10 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Autor cytatu: kazikK6 to nie 6B6.
Autor cytatu: EdiWśród operatorów Witjaziu zdarzały się pokrowce w kamuflażu "ss-lato" na hełmach Maska-1 i chyba ZSh-1-2.
Autor cytatu: EdiMówiąc "inne" chodzi Ci o kamuflaże pokrowców czy hełmy? Bo pokrowców w kamuflażu "ss-lato" na innych hełmach nie widziałem. Jeśli zaś tyczy się ogólnie pokrowców w kamuflażach innych niż "ss-lato", to były one stosowane zarówno na Maskach, Zeshach, Altynach oraz wielu innych hełmach.
Autor cytatu: EdiCeny hełmów w Rosji mniej więcej kształtują się tak:
Altyn i Tig 2000-3000zł
Autor cytatu: EdiKolego Woham, ceny które podałem opieram o analizę ofert sprzedaży na portalach talks.guns , airsoftgun.ru/by , airsoftclub.ru i innych rosyjskich, w ciągu ostatniego roku. Ceny hełmów wahają się w naprawdę dużym przedziale, wszystko zależy od tego jak bardzo sprzedawca chce się pozbyć produktu. Skrajnym przypadkiem jaki wydziałem była kevlarowa ZSh-1-2 (bez przyłbicy) za 450 zł(!), lecz została sprzedana w parę minut. Ceny które przedstawiłem są uśrednione, można oczywiście znaleźć oferty sprzedaży tych hełmów po cenach dużo wyższych lub dużo niższych np. mnie się udało kupić Maskę-1 (wraz z przyłbicą) za 750zł(!) i Tiga w cenie grubo poniżej 2000zł. Ale fakt faktem dość długo musiałem na te kwiatki polować.
Autor cytatu: Woham
naprzykład cena ZSh-1 : http://talks.guns.ru/forummessage/114/696841.html
jest dośc dobra, i helm uzywany.