Niezalogowany (Zaloguj się)
  • Reklama

• Kategorie

• Konkurs

• Konkurs fotograficzny rus.mil.pl - termin nadsyłania: 02.10.2011
  • Współpracujemy

• Frontowiec.com

Vanilla 1.1.10 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

1. # 31
    Bedzie offtop alemam pyt pasował by on do Flory : D? czy raczej wygladało by to jak kiełubasa przy Torcie z bitą śmietana :P?
  2. # 32
    Pasował.
  3. # 33
    Dzieki.
    •  
      Ar2r
    • 2009-07-20
    # 34
    A że się zapytam. Patrząc na koszta jakie ponisołeś przy produkcji tego cacka to ile by wyszło? Wiem że trochę trudno określić ale tak szacując to ile?
  4. # 35
    bez obrazy, ale ja nie widze sensu produkcji w/w stanikow w innych celach niz rekonstrukcja historyczna afganistanu
    kiedys Duchowo mial je na allegro - moze jescze ma, nie bylo drogo, proponuje ci kupic tam
    •  
      Ar2r
    • 2009-07-20
    # 36
    Nie chciałem robić ;] nie dałbym rady. A na alle nie widziałem.
  5. # 37
    mam prośbe czy mógł by mi ktos podrzucic wymiary ładownic do AK i granatów? (chodzi o grubość) i jeszcze z jakiego materiału on jest bo chciałem sobie może zrobic taki wynalazek z góry dzięki
  6. # 38
    Wymiary są na pierwszej stronie tego tematu. Materiał to coś w stylu brezentu.
    •  
      Foox
    • 2009-08-26
    # 39
    Pytanie tylko czy jest sens robić? Kiedyś widziałem za 50 zł, za 80-90 zł to spokojnie kupi się.
  7. # 40
    może i sie zbytnio nie opyla, kupiłbym ale nie mam kasy zbytnio zreszta na broń zbieram, a potem lepsza satysfakcja jest jak cos samemu zrobi

wiem ze są wymiary ale grubości tych ładownic nie ma albo przynajmniej ja nie wyczytałem
  8. # 41
    Grubości nie ma podanej, ale najlepiej odmierzyć przykładając do siebie dwa magazynki do AK i mierząc ich grubość (i najlepiej nieco do wyniku jeszcze dodać, żeby nie było za ciasno).

PS. Korzystaj z opcji edytuj i nie pisz posta pod postem.
  9. # 42
    dzięki bardzo, a ładownice na granaty?
  10. # 43
    No ja tego nie zmierzę, bo tego stanika już nie mam.
  11. # 44
    no dobra dzięki chyba jakos sobie poradze