Vanilla 1.1.10 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Autor cytatu: PotfurInna sprawa jest taka - że nie ma w co grać, żadne nowe gierki nie są hmmm warte swojej ceny.
Autor cytatu: KamilHaha, w M&B też sobie ciupię i to bez przerwy od roku :) Taka masa modów do tego że nie wiem kiedy mi się znudzi.
Wow, szacunek za samozaparcie :D Ze mnie kiepski taktyk i cieszyłem się z każdej wygranej i rzadko kiedy byłbym gotów powtórzyć bitwy.Autor cytatu: Goosecóż gra ta dla mnie jest polem do popisu w taktyce, nie raz starałem się po kilka razy misję przechodzić (nie tylko dzięki CTD :D) coby sprawdzić jak można było zużyć mniej amunicji (7.62x39 i 5.45 schodziły szybciej niż woda w Nilu )
Hah, teraz zwróciłem uwagi, że zawsze nosiłem parę much (na plecach 2 postaci, gdyby przypadkiem były mi potrzebne), a nigdy żadnej nie użyłem :D
Otóż bierzemy dowolny KM (np. RPD, czy M249)
Wow, szacunek za samozaparcie :D Ze mnie kiepski taktyk i cieszyłem się z każdej wygranej i rzadko kiedy byłbym gotów powtórzyć bitwy.
Pistolety bez natychmiastowo dostepnych magazynkow są zasadniczo bezuzyteczne w pozniejszych fragmentach gry (moze prócz FN 5-7 )Sam korzystałem raczej z pistoletów jako broni ostatniego ratunku.